2017-2018 Güz Dönemi 4+1 Tümleşik Eğitim

İEÜ- 4. Sınıf Lisans Öğrencilerinin Dikkatine,

Sosyal Bilimler Enstitüsü size Tümleşik Eğitim 4+1 kapsamında (ücretsiz) yüksek lisans dersleri alma imkanı sunuyor.

4+1 Tümleşik Eğitim lisans eğitiminizin son senesinde yüksek lisans programlarından ders almanıza ve daha kısa sürede yüksek lisans derecesine sahip olmanıza olanak sağlar. Tümleşik Eğitim programlarına genel not ortalaması en az 2.00 olan tüm 4. Sınıf öğrencileri başvurabilir.

Aşağıdaki tabloda Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün 4+1 kapsamında sunduğu yüksek lisans programlarını ve Güz döneminde açılacak bu programlara bağlı dersleri görebilirsiniz.

Detaylar için ilgili programın 4+1 koordinatörüne başvurabilirsiniz.

2017-2018   GÜZ  DÖNEMİ   4+1 UYGULAMASI KAPSAMINDA (4. SINIF) LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN  AÇILACAK DERSLER VE KONTENJAN BİLGİLERİ

• Yeterli sayıda yüksek lisans öğrencisi kayıtlanmadığı takdirde dersler açılmayabilir.
  • Öğrenciler 4+1 kapsamında toplam en fazla dört ders (Güz döneminde iki ve Bahar döneminde iki) alabilirler. Bu dersler farklı programlardan seçilebilir.
  • 4+1 kapsamındaki yüksek lisans derslerine başvurular ilan edilen tarihler arasında (19-20 Eylül 2017) Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılır.

Daha fazla bigi için  http://www.ieu.edu.tr/4arti1/.